SEARCH.CRYSTAL.cz

Horní Mísečky - Medvědín [ Lyžařský areál ]

Středisko Horní Mísečky je položené v klidné oblasti obce Vítkovice ve výšce 1 000 m n.m. a svou atmosférou je vhodné pro rodinnou rekreaci. Závodní i standardní běžecké tratě v délce 50 km patří k nejlepším v České republice a jako jediné jsou položené v nadmořské výšce 1 000 m.

Stravování a ubytování je možné přímo v areálu Horních Míseček a přístup je po nové silnici II. třídy z Jilemnice na centrální parkoviště na Horních Mísečkách.

Lanová dráha Medvědín, která vede do nadmořské výšky 1 270 m n.m., je ideálním spojením Horních Míseček se Špindlerovým Mlýnem. Nachází se zde sjezdové tratě všech obtížností pro náročné i začátečníky. Všechny sjezdovky na Medvědíně a Horních Mísečkách jsou technicky zasněžovány. Zasněžovací systém je rozveden až na běžecký stadion.

Provoz střediska na Horních Mísečkách je doplněn dalšími službami jako je večerní lyžování, snowboard park, dětská lyžařská škola (SKOL MAX), snowboardová škola a atraktivitu doplňuje snowtubingová dráha určená pro děti i dospělé.

Ve středisku Medvědín - Horní Mísečky Vás na vrchol sjezdových tratí vyveze čtyřsedačková lanová dráha a 7 vleků.

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

Typ záznamu: Lyžařský areál
AKTUALIZACE: Daniel Merhout (INFOMORAVA) org. 2, 29.04.2005 v 08:22 hodin